Veelgestelde vragen

Bekijk of jouw vragen hier al gesteld en beantwoord zijn

Algemeen

Solar rolluiken zijn geavanceerde zonwerende systemen die gebruikmaken van zonne-energie om te functioneren. Ze dienen zowel als zonwering als beveiliging voor huizen en bedrijven.

Solar rolluiken bevatten geïntegreerde zonnepanelen die zonne-energie omzetten in elektriciteit. Deze energie wordt gebruikt om de rolluiken automatisch te bedienen.

Ja, Solar rolluiken zijn ontworpen voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Ze zijn aanpasbaar aan verschillende gebouwtypen en worden altijd op maat gefabriceerd. 

Ja, de Solare rolluiken en screens kunnen worden geïntegreerd met populaire smart home-platforms voor gemakkelijke bediening via smartphone of stemopdrachten.

Over het algemeen vereisen Solar rolluiken minimaal tot geen onderhoud. Regelmatige reiniging van de panelen wordt aanbevolen voor optimale prestaties en verlenging van de levensduur.

Solar rolluiken blijven functioneren tijdens stroomuitval omdat ze autonoom werken op zonne-energie.

De besparingen variëren afhankelijk van factoren zoals locatie, energieprijzen en het gebruik van de rolluiken. Ze bieden een aanzienlijke energie-efficiëntie omdat ze volledig autonoom werken.

Ja, Solar rolluiken dragen bij aan de veiligheid van woningen en bedrijven door een extra beveiligingslaag te bieden.

Ja, Solar rolluiken zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren om aan verschillende esthetische voorkeuren te voldoen. Je kunt het rolluik of screen altijd zelf samenstellen qua kleuren.

Ja, er zit standaard 5 jaar fabrieksgarantie op het rolluik of screen zelf. Evenals op de motoren.

Ja, Solar rolluiken kunnen worden aangepast aan verschillende raamformaten en -vormen. Ze worden altijd volledig op maat gemaakt en zijn daarmee altijd passend mits deze goed zijn opgemeten.

Ja, het is mogelijk om zelf een kleur te kiezen in onze rolluiken- en screen samensteller. We hebben diverse RAL kleuren beschikbaar.

Levertijden en levering

De levertijd kan per bestelling variëren afhankelijk van de RAL kleur die gekozen is. Voor een actuele levertijd kun je de PDF offerte raadplegen die we hebben verstuurd, daar is de exacte levertijd in berekend. 

Nadat de rolluiken of screens zijn geproduceerd ontvang je een e-mail met de melding dat de rolluiken klaar zijn voor verzending. 

In de e-mail die we dan versturen zit een link met de mogelijkheid om de verzending van de rolluiken in te plannen. Deze worden vervolgens met onze vervoerspartner op de door u gekozen datum en tijd afgeleverd.

Nadat je de e-mail hebt ontvangen met dat de rolluiken of screens geproduceerd is het eerst volgende bezorgmoment op werkdagen altijd minimaal 3 dagen of zoveel later als dat je aangeeft dat de levering moet plaatsvinden. 

Solare werkt met een vervoerspartner die alle transporten verzorgd. Wij kunnen in elke provincie met uitzondering van het waddengebied je bestelling thuis leveren.

Montage

Ja, het is mogelijk om de rolluiken of screens zelf te monteren. Er is geen stroomdraad naar binnen benodigd en de montage is hiermee enorm eenvoudig. 

Voor de handige harry’s is er een montage handleiding beschikbaar.

Ja, wij bieden montage aan met behulp van een montage partner. We kunnen in alle provincies binnen Nederland monteren met uitzondering van het waddengebied. 

Nadat de rolluiken of screens bij je geleverd zijn duurt het over het algemeen 3 dagen voordat er een montagepartner bij u de rolluiken of screens kan komen monteren.

Bij het samenstellen van de rolluiken of screens vragen we of je de rolluiken wilt laten monteren of zelf monteren. Wanneer je kiest voor laten monteren dan zit er in de maatwerk offerte PDF een apart blad met een kostenoverzicht wat de montage voor jouw rolluiken of screens kost.

Nadat de rolluiken of screens zijn bezorgd ontvang je een e-mail met instructies en een link hoe je de montage kunt inplannen.

Je kunt de montage inplannen en zodra de montage is gebeurd het bedrag voldoen aan de monteur die op locatie is om het werk uit te voeren.

Bestellen & betalen

De rolluiken en screens kun je veilig betalen met iDeal, Bancontact, KBC, Belfius, GiroPay, EPS of IN3.

Met IN3 betaal je in 3 termijnen tegen 0% rente zonder BKR registratie.

Zodra je de offerte hebt goedgekeurd en geaccepteerd dan betaal je de prijs voor de rolluiken of screens aan ons. 

De kosten zoals in de offerte staan beschreven voor het monteren betaal je direct aan de monteur die op locatie komt om het werk uit te voeren. Dit bedrag wijkt niet af van wat er bij ons in de offerte staat en is volledig een vaste prijs afspraak.

Inmeten

Er is een uitgebreide inmeet instructie beschikbaar, klik hier

Er is een uitgebreide inmeet instructie beschikbaar, klik hier

 

Er is een uitgebreide inmeet instructie beschikbaar, klik hier